Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte plunjezakken

Bedrukte plunjezakken

Bedrukte plunjezakken werden vroeger door zeelieden gebruikt om kleding en hun uitrusting in te vervoeren. Om deze reden worden plunjezakken ook wel sailor bags genoemd, of plunjebalen. De moderne rugzakvarianten hebben zich ontwikkeld tot populaire tassen die goed bruikbaar zijn als vrijetijds- of reistas. Onze katoenen plunjezak heeft een open hoofdvak en verstelbare schouderband. Bedrukte plunjezakken zijn al vanaf 10 stuks te bestellen.

Plunjezakken met logo

Met het oog op de diverse beschikbare kleuren heeft u altijd de mogelijkheid uw plunjezak volledig eigen te maken. U heeft de keuze uit de kleuren blauw, wit, zwart, rood, lime-groen of ecru. De bedrukking kan tot wel 4 kleuren en kan dus altijd aansluiten bij uw huisstijl en wensen. Door het grote drukoppervlak van de sailor bag valt uw reclame-uiting goed op en zal veel aandacht trekken.

Plunjezakken met opdruk

Een mooi relatiegeschenk voor uw avontuurlijke medewerkers of klanten? Of juist een promotioneel artikel om weg te geven bij aankoop van producten in uw winkel? Een plunjezak is voor al deze doelen in te zetten. De plunjezakken zijn ook geschikt om mee te namen naar het strand of op reis. Door de langwerpige cilindervorm past er veel in de tas en kunt u alles meenemen wat u wilt!

9,3
1 - 30 van 8 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 8 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021